Construit pentru performan╚Ťe tehnice de top├ÄNTREPRINDEREA SPACEMOUSE

├Än v├órf, nu exist─â loc pentru cei mai buni doi. Cele mai importante firme din lume cer cel mai ├«nalt nivel de performan╚Ť─â de la echipele lor de ingineri. Nu exist─â scuze pentru oportunit─â╚Ťi ratate sau pentru produc╚Ťii sub a╚Ötept─âri; exist─â doar rezultate.

Introduce╚Ťi 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise.
Bine a╚Ťi venit la noul standard de performan╚Ť─â ├«n inginerie.

CATEVA ALTE DETALII

├Än╚Ťelegerea ├«n timp real a proiect─ârii tehnice 3D.

SpaceMouse Enterprise ├«╚Öi trage stilul ╚Öi puterea de la ╚Öoarecii no╚Ötri 3D SpaceMouse Pro ╚Öi SpacePilot Pro, care au fost premia╚Ťi. Dar, ca toate legendele care apar o dat─â la o genera╚Ťie, se bazeaz─â pe trecut pentru a reinventa viitorul.

Vizualizarea modelelor 3D este mai ușoară ca niciodată, cu ajutorul senzorului SpaceMouse Enterprise cu 6 grade de libertate (6DoF) și accesul instantaneu la vizualizările standard și personalizate.

Manipularea delicat─â a capacului controlerului se traduce printr-o navigare 3D lin─â ╚Öi intuitiv─â, ├«n timp ce o ap─âsare de deget v─â fixeaz─â modelul ├«ntr-o vedere standard la alegere. Ad─âugarea a trei taste de vizualizare personalizat─â - exclusive pentru SpaceMouse Enterprise - ofer─â o experien╚Ť─â de navigare 3D de neegalat.

Modelare 3D rapidă și eficientă

Este mai u╚Öor s─â face╚Ťi ceea ce dori╚Ťi s─â face╚Ťi, av├ónd la ├«ndem├ón─â 12 dintre comenzile preferate ale aplica╚Ťiei. Iar instrumentele potrivite sunt ├«ntotdeauna disponibile, deoarece tastele func╚Ťionale inteligente ale SpaceMouse Enterprise se actualizeaz─â automat pe m─âsur─â ce schimba╚Ťi aplica╚Ťiile sau mediile.

Iar pentru o vizibilitate complet─â, noul afi╚Öaj de ├«nalt─â rezolu╚Ťie al SpaceMouse Enterprise prezint─â pictograme reale din aplica╚Ťia dumneavoastr─â1, aduc├ónd familiaritatea benzii de instrumente la ├«ndem├óna dumneavoastr─â. Personalizarea comenzilor care sunt atribuite fiec─ârui buton nu poate fi mai u╚Öoar─â, datorit─â interfe╚Ťei noastre simple, dar puternice, 3DxWare 10 UI.

Ergonomie. Redefinit─â.

M├óinile tale sunt mijlocul t─âu de trai. SpaceMouse Enterprise este construit pentru a le proteja cu orice pre╚Ť de durerile ╚Öi durerile care sunt din ce ├«n ce mai frecvente ├«n r├óndul profesioni╚Ötilor CAD care muncesc din greu. De fapt, este cel mai ergonomic produs pe care l-am creat vreodat─â.

Acest instrument puternic, dar u╚Öor de utilizat, ofer─â caracteristici noi ╚Öi foarte solicitate, inclusiv un set complet de modificatori de tastatur─â, ceea ce ├«nseamn─â mai pu╚Ťine deplas─âri ale m├óinii la tastatur─â dec├ót oric├ónd ├«nainte, duc├ónd fluxul de lucru "Two-Handed Power" al utilizatorilor CAD la un nivel complet nou.

Funda╚Ťia experien╚Ťei dumneavoastr─â 3Dconnexion

3DxWare 10 v─â permite s─â v─â personaliza╚Ťi ╚Öi s─â v─â optimiza╚Ťi SpaceMouse Enterprise pentru performan╚Ťe maxime. Atribui╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â comenzi de aplica╚Ťie butoanelor pentru fiecare aplica╚Ťie sau mediu (cum ar fi pies─â, ansamblu, desen) ╚Öi adapta╚Ťi alte set─âri utile la nevoile dvs.

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian