Maximiza╚Ťi investi╚Ťiile dvs. descoperind produsele, serviciile ╚Öi solu╚Ťiile partenerilor Dassault Syst├Ęmes.

MAGIC Engineering face parte din Dassault Syst├Ęmes - Education Partner Program (EPP)

Prin intermediul programului EPP Dassault Syst├Ęmes, MAGIC Engineering poate oferi clien╚Ťilor s─âi accesul la materialele de instruire oficiale DS, curricula ╚Öi sistemul eLearning pentru cele mai recente versiuni ale produselor Dassault Syst├Ęmes ╚Öi s─â le ofere educa╚Ťia ÔÇ×cea mai bun─â din clas─âÔÇŁ.
Toate materialele didactice, programele de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt ╚Öi eLearning-ul utilizat ├«n activit─â╚Ťile de instruire Magic Engineering sunt ├«ntotdeauna actualizate, reflect─â ÔÇ×cele mai bune practiciÔÇŁ de utilizare ╚Öi utilizeaz─â cele mai noi tehnici ╚Öi tehnologii educa╚Ťionale.

De ce s─â alege╚Ťi un partener educa╚Ťional?

Un factor semnificativ de succes al oric─ârui proiect depinde de solu╚Ťia corect─â de educa╚Ťie care exist─â de la ├«nceput. Eliminarea unei solu╚Ťii educa╚Ťionale relevante ├«nseamn─â, printre altele, o combina╚Ťie corect─â de ├«nv─â╚Ťare electronic─â ╚Öi formare formal─â (ILT), utiliz├ónd cele mai bune materiale de instruire disponibile de la Dassault Syst├Ęmes, instructori cu ├«nalt─â preg─âtire ╚Öi calificare (certificat─â) ╚Öi mentori ╚Öi programul de educa╚Ťie adecvat pentru utilizatorii dvs., administra╚Ťiile, personalul de asisten╚Ť─â ╚Öi echipa IT, inclusiv indicatori pentru m─âsurarea ╚Öi evaluarea eficien╚Ťei utilizatorilor ╚Öi a programului

Alegerea de a lucra cu un PPE garanteaz─â toate acestea. Doar un PPE are acces la materialele de instruire oficiale ╚Öi mereu actualizate dezvoltate de Dassault Syst├Ęmes. PPE pot oferi instruire atunci c├ónd ╚Öi unde este necesar. EPP-urile Dassault Syst├Ęmes ofer─â cea mai bun─â instruire disponibil─â. Fiecare trebuie s─â fie instruit specializat, testat ╚Öi certificat de c─âtre instructorii s─âi pentru validarea cuno╚Ötin╚Ťelor ╚Öi abilit─â╚Ťilor cu produsele Dassault Syst├Ęmes. PPE-urile Dassault Syst├Ęmes au acces direct ╚Öi privilegiat la echipa noastr─â Global Education pentru a-i ajuta ├«n opera╚Ťiunile de educa╚Ťie de zi cu zi.
Selectarea unui PPE este cel mai bun mod de a minimiza riscurile ╚Öi ├«n╚Öel─âciunea, de a asigura investi╚Ťia ╚Öi implementarea proiectului dvs., evit├ónd costurile nejustificate ╚Öi ascunse ale adopt─ârii ╚Öi utiliz─ârii utilizatorilor din cursurile de formare de valoare redus─â oferite de furnizori de educa╚Ťie neautoriza╚Ťi necunoscu╚Ťi ╚Öi neaccepta╚Ťi de Dassault Syst├Ęmes.
MAGIC Engineering organizeaz─â cursuri standard bazate pe programa DS sau personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastr─â specifice. To╚Ťi instructorii sunt certificate DS.
Aici pute╚Ťi g─âsi cataloage de cursuri standard DS ╚Öi c─âi de instruire recomandate. Pentru a v─â defini nevoile de ├«nv─â╚Ťare, v─â putem oferi consultan╚Ť─â pentru a g─âsi con╚Ťinutul cel mai relevant.

C─âi de ├«nv─â╚Ťare

Dassault Systemes a selectat din cataloagele sale cele mai potrivite cursuri pentru a propune c─âi de ├«nv─â╚Ťare bazate pe profiluri sau roluri specifice din cadrul companiei dumneavoastr─â.
Descoperi╚Ťi ├«n aceast─â sec╚Ťiune V5 ╚Öi V6 c─âile de ├«nv─â╚Ťare recomandate pe CATIA, DELMIA, ENOVIA ╚Öi 3DVIA.
Toate aceste c─âi de ├«nv─â╚Ťare v─â permit s─â v─â cre╚Öte╚Ťi abilit─â╚Ťile pentru un rol specific ├«ntr-o abordare pas cu pas.
├Äncep├ónd cu o cale de ├«nv─â╚Ťare recomandat─â, aceasta poate fi adaptat─â ╚Öi nevoilor specifice ale companiei dvs.

CATIA V5

 • CATIA V5 - Proiectant mecanic / Proiectan╚Ťi
 • CATIA V5 - Proiectant mecanic / Proiectant CAD

 • CATIA V5 - Proiectant mecanic / Inginer sistem IT / Administrator CAD

 • CATIA V5 - CATIA V5 Aerospace / Designeri

 • CATIA V5 - CATIA V5 Aerospace / Reviewers

 • CATIA V5 - Surface Designer / Styling Designer

 • CATIA V5 - Designer de suprafa╚Ť─â / Designer de forme estetice

 • CATIA V5 - Surface Designer / Functional Shape Designer

 • CATIA V5 - Designer specializat / Proiectare tabl─â

 • CATIA V5 - Designer specializat / Design de matri╚Ťe ╚Öi matri╚Ťe

 • CATIA V5 - Digital Mock Up / Design Reviewer

 • CATIA V5 - Digital Mock Up / Simulare mecanism / Simulare asamblare

 • CATIA V5 - Prelucrare / Frezare ╚Öi strunjire

 • CATIA V5 - Piese prelucrate / prelucrate prismatic

 • CATIA V5 - Prelucrare / Matri╚Ť─â ╚Öi matri╚Ť─â

 • CATIA V5 - Prelucrare / Piese prelucrate

Pentru o descriere complet─â a cursurilor v─â rug─âm s─â verifica╚Ťi urm─âtorul document: V5-cale-de-├«nv─â╚Ťare

Oferta de cursuri

Cursurile noastre se bazeaz─â pe materiale de instruire Dassault Systemes.
Pentru oferta complet─â de formare DS, cataloagele ata╚Öate v─â permit s─â combina╚Ťi instruirea individual─â la cerere cu asisten╚Ťa exper╚Ťilor 3DS. R─âsfoi╚Ťi cataloagele noastre de cursuri (format PDF) ╚Öi ob╚Ťine╚Ťi beneficii din experien╚Ťa ╚Öi acoperirea educa╚Ťional─â a Dassault Syst├Ęmes.
Pentru a afla mai multe informa╚Ťii ╚Öi oferte personalizate pentru nevoile dvs. specifice de instruire, v─â rug─âm s─â contacta╚Ťi echipa ME.
Mai jos ave╚Ťi link-uri c─âtre con╚Ťinutul celor mai populare cursuri. Pentru toate cursurile disponibile, v─â rug─âm s─â desc─ârca╚Ťi catalogul oficial de cursuri DS V5 de la Aici.

CATIA Proiectare mecanic─â V5Zile
Toleran╚Ť─â ╚Öi adnotare func╚Ťional─â 3D (FTA)2
CATIA Design generativ de tabl─â (SMD)2
CATIA Design de piese (PDG)1
Expert proiectare piese CATIA (PDG)1.5
Design de produs CATIA (ASM)1
Expert în proiectarea produselor CATIA (ASM)2
Design de suprafa╚Ť─â CATIA (GS1)1
Instrumente CATIA pentru utilizatori competen╚Ťi (PRO)1
Fundamentele CATIA V5 (V5F)5
Expert în proiectare mecanică CATIA V5 (V5E)5
Proiectare nucleu și cavitate (CCV)1
Piese turnate func╚Ťionale (FMP)1
Asistent de vindecare (HA1)1
Proiectarea sculelor pentru mucegai (MTD)1
Proiectare scule (TG1)2
Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian