AEROSPA╚ÜIU ╚śI AP─éRARE

C├ó╚Ötiga╚Ťi mai multe afaceri

├Ämbun─ât─â╚Ťi╚Ťi eficien╚Ťa opera╚Ťional─â ╚Öi dezvoltarea propunerilor prin utilizarea unei singure platforme care s─â contribuie la cre╚Öterea colabor─ârii ├«ntre echipe ╚Öi la gestionarea proactiv─â a procesului de licita╚Ťie ├«n timp limitat. Engineered to Fly Industry Solution Experience permite captarea cuno╚Ötin╚Ťelor de la un cap─ât la altul pe tot parcursul procesului de propunere pentru a ajuta la asigurarea repetabilit─â╚Ťii ╚Öi reutiliz─ârii. Datele exacte de calculare a costurilor ├«n timp real sunt disponibile pentru to╚Ťi membrii echipei care sprijin─â achizi╚Ťia de noi afaceri. Membrii echipei de propuneri pot reutiliza ╚Öabloanele ╚Öi proprietatea intelectual─â (IP) a companiei din proiectele existente. Simul─ârile pot contribui la ├«mbun─ât─â╚Ťirea proiectelor selectate ├«n ceea ce prive╚Öte performan╚Ťa ╚Öi fabricarea. Dezvoltarea de proiecte care lucreaz─â cu func╚Ťiile din aval poate ajuta companiile s─â ├«ndeplineasc─â mai bine cerin╚Ťele clien╚Ťilor. ╚śi, deoarece Engineered to Fly men╚Ťine cerin╚Ťele complete ale clien╚Ťilor ╚Öi trasabilitatea deciziilor, timpul care era concentrat pe activit─â╚Ťile de propunere este acum eliberat pentru inovarea produselor. Companiile care utilizeaz─â Engineered to Fly contribuie la reducerea riscurilor, deoarece propunerile de fidelitate mai mare pot respecta mai bine specifica╚Ťiile ╚Öi se bucur─â de ├«ncrederea c─â pot livra cu succes programul a╚Öa cum au promis.

├Ämbun─ât─â╚Ťi╚Ťi performan╚Ťa

Practicile Lean, cum ar fi reducerea transferurilor ├«ntre echipe, reutilizarea regulilor ╚Öi a modelelor standard ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea managementului schimb─ârii contribuie la cre╚Öterea eficien╚Ťei opera╚Ťionale. Continuitatea digital─â din faza de concept p├ón─â la fabrica╚Ťie elimin─â silozurile, astfel ├«nc├ót echipele de ingineri s─â se refere la o referin╚Ť─â comun─â. Companiile au posibilitatea de a utiliza aceast─â defini╚Ťie din surs─â unic─â pentru a ob╚Ťine o optimizare timpurie a proiect─ârii ╚Öi pentru a cre╚Öte colaborarea ├«ntre discipline, ├«mbun─ât─â╚Ťind calitatea ╚Öi timpul de lansare pe pia╚Ť─â. Continuitatea digital─â schimb─â regulile jocului pentru companiile care proiecteaz─â sau fabric─â piese ╚Öi sisteme aerospa╚Ťiale, cum ar fi componente prelucrate, materiale compozite, tabl─â, matri╚Ťe ╚Öi scule, sisteme electrice ╚Öi hidraulice ╚Öi multe altele.

Conducerea proceselor într-un mod conectat le permite furnizorilor să livreze la timp, în limitele bugetului și conform obiectivelor.

├Ämbun─ât─â╚Ťirea furniz─ârii programului

Pentru a respecta angajamentele asumate, este necesar─â gestionarea centralizat─â a tuturor datelor programului, a proceselor cheie ╚Öi a tehnologiei aferente. Toate func╚Ťiile interrela╚Ťionate ale unui proiect trebuie gestionate ca un ├«ntreg coerent pentru a ajunge la livrarea la contract ╚Öi la profit. Furnizorii de componente ╚Öi de echipamente de mici dimensiuni au capacitatea de a ├«mbun─ât─â╚Ťi execu╚Ťia proiectelor printr-o abordare dirijat─â ╚Öi controlat─â, inclusiv starea ├«n timp real a propunerilor ╚Öi a proiectelor; date ╚Öi alte elemente de proprietate intelectual─â complet securizate; ╚Öi trasabilitate complet─â pentru autorit─â╚Ťile de certificare ╚Öi clien╚Ťii produc─âtori de echipamente originale (OEM). Av├ónd la baz─â platforma 3DEXPERIENCE┬«, Engineered to Fly ajut─â la eliminarea silozurilor ╚Öi face posibil─â colaborarea ├«n timp real. Cu o vizualizare instantanee a indicatorilor cheie de performan╚Ť─â (KPI) ╚Öi o trasabilitate complet─â a produselor livrabile, furnizorii sunt capabili s─â conduc─â proiectele pentru a respecta specifica╚Ťiile clien╚Ťilor, gestion├ónd ├«n acela╚Öi timp schimb─ârile continue. Trasabilitatea complet─â ajut─â la simplificarea gestion─ârii modific─ârilor prin urm─ârirea automat─â a documenta╚Ťiei complete ╚Öi a istoricului modific─ârilor pieselor. Execu╚Ťia dirijat─â ╚Öi controlat─â ofer─â companiilor posibilitatea de a ├«ndeplini obiectivele prin gestionarea ├«n siguran╚Ť─â a datelor valoroase ale companiei ╚Öi de a colabora cu mai mul╚Ťi clien╚Ťi ├«n cadrul mai multor proiecte.

ÎMBUNĂTĂȚIREA EFICIENȚEI GENERALE
Continuitatea digital─â permite ├«mbun─ât─â╚Ťiri de p├ón─â la
30% Reducerea erorilor
40% Stimularea productivit─â╚Ťii
40% Modific─âri de proces solicitate

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian