Connected Engineering este o promoție specială de licențiere pregătită de DASSAULT SYSTEMES, adresată comunităților de utilizatori CATIA V5, care le permite acestora să extindă capabilitățile V5, oferind acces la platforma 3DEXPERIENCE în cloud sau la fața locului, sau chiar să utilizeze în paralel mediile CATIA_3DEXPERIENCE și CATIA_V5, în funcție de nevoile curente ale organizației.

În timpul webinarului, pe lângă prezentarea succintă a conținutului pachetului, veți primi câteva informații legate de beneficiile suplimentare ale utilizării platformei 3DEXPERIENCE într-o manieră colaborativă, cum ar fi evitarea silozurilor și asigurarea continuității digitale.

- roluri esențiale 3DEXPERIENCE care permit părților interesate să facă managementul documentelor, managementul modificărilor sau managementul problemelor, protejând proprietatea intelectuală a companiei dvs.
- o nouă interfață vizuală CATIA 3DEXPERIENCE de ultimă generație, ușor de utilizat.
- diferențieri CAD suplimentare între CATIA V5 și 3DEXPERIENCE, evidențiind capacitățile avansate ale modelatorului CATIA 3DEXPERIENCE
- noi structuri de asamblare 3D interactive și date securizate cu ciclu de viață gestionat și acces controlat
- deschiderea accesului la produse 3D multiformat
- accesați produsul V5 din orice loc, în orice moment, de pe orice dispozitiv
- refolosirea și îmbunătățirea componentelor existente, sporind calitatea proiectării

Atunci când colaborarea eficientă se intersectează cu ingineria de clasă mondială, este o combinație câștigătoare care îmbunătățește experiența existentă a utilizatorilor CATIA prin extinderea performanțelor CATIA V5 prin adăugarea de noi capabilități. Utilizatorii V5 se pot bucura de avantajele platformei 3DEXPERIENCE în cloud și vor aprecia mobilitatea, colaborarea și securitatea pe care le oferă.