CATIA este prima solu╚Ťie mondial─â pentru proiectarea ╚Öi experien╚Ťa produselor. Este folosit de organiza╚Ťii de conducere din mai multe industrii pentru a dezvolta produsele pe care le vedem ╚Öi le folosim ├«n via╚Ťa noastr─â de zi cu zi.

DESCRIEREA PRODUSULUI

CATIA V5 este un software puternic ╚Öi func╚Ťional care poate fi utilizat pe parcursul ├«ntregului proces de dezvoltare a produsului. Suport─â toate fazele de inginerie a produselor, inclusiv conceptul / realizarea, specifica╚Ťiile ini╚Ťiale, proiectarea, dezvoltarea, simularea ╚Öi produsul ├«n serviciu, ├«ntr-o manier─â complet integrat─â. Reutiliz├ónd cuno╚Ötin╚Ťele anterioare de proiectare a produselor ╚Öi capt├ónd inten╚Ťia de proiectare, v─â va ajuta s─â v─â scurta╚Ťi ciclul de dezvoltare, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi aduce produsul pe pia╚Ť─â mai repede. CATIA V5 poate fi utilizat ├«mpreun─â cu ENOVIA pentru gestionarea colaborativ─â a ciclului de via╚Ť─â al produselor, SIMULIA pentru calitatea inginereasc─â ╚Öi DELMIA pentru performan╚Ťa produc╚Ťiei.
Utilizatorii CATIA V5 au acces la multe func╚Ťii noi care anterior erau disponibile numai cu CATIA V6, inclusiv noi func╚Ťionalit─â╚Ťi de suprafa╚Ť─â ╚Öi design de piese.

Caracteristici cheie

  • Sprijini╚Ťi clien╚Ťii cu design agil ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii ├«n toate domeniile ╚Öi industriile
  • Gama extins─â de produse pentru a sus╚Ťine mai multe discipline ╚Öi solu╚Ťii complexe de proiectare
  • Integrare cu CATIA V5 ╚Öi tranzi╚Ťie u╚Öoar─â pentru a sprijini flexibilitatea lan╚Ťului de aprovizionare
  • Cele mai bune instrumente din clas─â ├«n multe domenii de ni╚Ö─â, inclusiv:
  • Proiectare tabl─â aerospa╚Ťial─â
  • Design compozit
  • Proiectare electric─â
  • Construirea navei
  • Ingineria Sistemelor
  • Integrare puternic─â cu majoritatea aplica╚Ťiilor standard din industrie

Design mecanic
Ofer─â produse pentru modelarea intuitiv─â a specifica╚Ťiilor pentru proiectarea pieselor solide, hibride ╚Öi din tabl─â, proiectarea ansamblului ╚Öi proiectarea integrat─â.
Design și stil de formă
CATIA V5 ofer─â instrumente extrem de intuitive pentru a crea, valida ╚Öi modifica cu u╚Öurin╚Ť─â orice tip de suprafa╚Ť─â, de la suprafe╚Ťe cu form─â liber─â p├ón─â la forme mecanice.
Sinteza produsului
Setul de solu╚Ťii Knowledgeware transform─â metodele de proiectare implicite ├«n cuno╚Ötin╚Ťe explicite pentru ob╚Ťinerea designului optim, ├«n timp ce solu╚Ťiile DMU accept─â recenzii ╚Öi simul─âri DMU complexe pentru inginerie rapid─â ╚Öi eficient─â ╚Öi decizii de proces.
Inginerie de echipamente și sisteme
Integreaz─â ╚Öi schimb─â produsele electrice, sistemele ╚Öi informa╚Ťiile de proiectare structural─â ├«n timpul definirii produsului.
Analiz─â
Optimiza╚Ťi mai rapid performan╚Ťa produsului cu analiza integrat─â a designului ├«n CATIA.
Prelucrare
Datorit─â ├«ntregului portofoliu de produse complet ╚Öi datorit─â arhitecturii V5 bazate pe cuno╚Ötin╚Ťe u╚Öor de utilizat, prelucrarea CATIA V5 dep─â╚Öe╚Öte toate suitele existente din industria de aplica╚Ťii NC Manufacturing.
Infrastructur─â
CATIA V5 ofer─â o platform─â complet scalabil─â pentru crearea de produse ├«n colaborare ╚Öi gestionarea datelor de produs. Arhitectura avansat─â V5 ofer─â un control avansat al designului pentru inginerie de ultim─â genera╚Ťie.
CAA-RADE
Portofoliul de produse CAA-RADE ofer─â cel mai complet set de instrumente, ghiduri ╚Öi API-uri care sus╚Ťin procesul de dezvoltare, de la defini╚Ťia ini╚Ťial─â a produsului p├ón─â la ambalarea produsului final.
Solu╚Ťii de ├«nv─â╚Ťare bazate pe web
CATIA Versiunea 5 Web-based Learning Solutions (WLS) este un sistem de ├«nv─â╚Ťare ╚Öi suport u╚Öor de utilizat. Ofer─â toate informa╚Ťiile necesare ╚Öi instruirea ├«ntr-o singur─â surs─â pentru o productivitate maxim─â asigurat─â a comunit─â╚Ťii de utilizatori.

thumbnail of 3DS_2015_CATIA_FOR_THE_COE_Flyer_A4_WEB (3)thumbnail of 120711_catia_electrical_brochure_finalthumbnail of CATIA_ENGINEERING_Sheetmetal_Flyerthumbnail of CATIA_Mold-and-Tooling_Brochure

Dori╚Ťi s─â fi╚Ťi contactat cu mai multe informa╚Ťii despre CATIA?

D├ónd clic pe Trimite╚Ťi mai jos, sunte╚Ťi de acord s─â permite╚Ťi MAGIC ENGINEERING s─â stocheze ╚Öi s─â proceseze informa╚Ťiile personale trimise mai sus pentru a v─â oferi con╚Ťinutul solicitat ╚Öi a recunoa╚Öte c─â a╚Ťi citit ╚Öi ├«n╚Ťeles termenii Politicii noastre de confiden╚Ťialitate - https://magic-engineering.ro/ Politica de Confiden╚Ťialitate/
Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian