NC Milling Machine Programmer (NTX) permite programatorilor NC s─â creeze ╚Öi s─â valideze programe de frezare multiax─â, permi╚Ť├óndu-le s─â efectueze frezarea prismatic─â avansat─â folosind opera╚Ťii pe 2,5 axe ╚Öi posibilitatea de a trece la mi╚Öcarea pe 5 axe. Opera╚Ťiile puternice le permit programatorilor NC s─â controleze prelucrarea unor zone complexe ╚Öi foarte specifice.

NTX ofer─â o gam─â complet─â de strategii de frezare pe mai multe axe, acceler├ónd ╚Öi simplific├ónd programarea pieselor complexe cu mai multe cavit─â╚Ťi cu un nivel ridicat de automatizare. Acesta include un set complet de func╚Ťii pentru configurarea piesei de prelucrat, asamblarea sculei de frezat ╚Öi simularea traseului de scule, care includ ├«ndep─ârtarea materialului ╚Öi generarea de coduri NC. NTX faciliteaz─â accesul la informa╚Ťii actuale despre resursele de prelucrare, programe ╚Öi configurarea ma╚Öinii-unelte. Programatorii NC pot capta ╚Öi valorifica proprietatea intelectual─â a ├«ntreprinderii ╚Öi pot colabora cu alte p─âr╚Ťi interesate pe m─âsur─â ce dezvolt─â programe de traseu de scule NC.

Acceler├ónd programarea CN, utilizatorii pot crea ╚Öi edita rapid programe CN pentru ma╚Öini de frezat cu mai multe axe. Acesta ofer─â opera╚Ťii dedicate cu mai multe buzunare pentru prelucrarea eficient─â a 80% din pies─â cu un nivel ridicat de automatizare. Opera╚Ťiile puternice, cum ar fi Flank Contouring sau Multi-Axis Curve with Interpolated Tool Axis, ofer─â programatorilor NC un control total pentru prelucrarea unor zone foarte specifice ╚Öi le permit s─â ├«╚Öi finalizeze lucr─ârile. Casetele de dialog grafice intuitive, indicatorii de semafor pentru parametrii de prelucrare nedefini╚Ťi ╚Öi pictogramele de ajutor pentru fiecare opera╚Ťiune cu parametri fac procesul foarte eficient. Schimb─ârile de scule ╚Öi rota╚Ťiile ma╚Öinii sunt generate automat ╚Öi pot fi vizualizate ├«n panoul de definire a opera╚Ťiilor de prelucrare. Func╚Ťiile de copiere ╚Öi lipire ajut─â la organizarea programelor ├«n arborele de specifica╚Ťii. Utilizatorii pot defini ╚Öi stoca procese de prelucrare pentru opera╚Ťii complexe ca ╚Öabloane dedicate ╚Öi le pot stoca ├«n cataloage pentru reutilizare.

NTXNTX_ProgramerNTX_02NTX_01