ESI ProCAST

ProCAST / QuikCAST - Software de simulare a proceselor de turnare

ESI ofer─â un set de aplica╚Ťii complementare pentru simularea proceselor de turnare pentru industria de turn─âtorie.
Suita de simulare a turn─ârii de la ESI s-a dovedit a fi un instrument indispensabil ├«n turn─âtorie pentru a valida deciziile ├«n timpul prototip─ârii, pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi randamentul ╚Öi pentru a reduce costurile de fabrica╚Ťie.

ProCAST

Software-ul ProCAST este un instrument avansat ╚Öi complet de simulare a proceselor de turnare, care este rezultatul a mai mult de 20 de ani de colaborare cu parteneri industriali majori ╚Öi institu╚Ťii academice din ├«ntreaga lume. Utilizarea ProCAST permite o inginerie ╚Öi o fabrica╚Ťie mai u╚Öoar─â pe tot parcursul procesului.
Software-ul de simulare ProCAST ofer─â o suit─â extins─â de module ╚Öi instrumente de turn─âtorie pentru a satisface cele mai dificile cerin╚Ťe industriale. Software-ul ProCAST, bazat pe tehnologia puternic─â a elementelor finite, este bine adaptat pentru a prezice, de asemenea, distorsiunile ╚Öi tensiunile reziduale ╚Öi poate aborda procese mai specifice, cum ar fi procesele semisolide, de suflare a miezului, centrifugale, de spum─â pierdut─â ╚Öi de turnare continu─â. Instrumentele ProCAST de turnare a produc╚Ťiei sunt unele dintre cele mai puternice din industria actual─â, iar ingineria robust─â ProCAST v─â ofer─â instrumentele necesare pentru a efectua evalu─âri ale tuturor proceselor de turnare, pentru toate aliajele turnabile.

QuikCAST

QuikCAST este o solu╚Ťie rapid─â ╚Öi eficient─â pentru evaluarea complet─â a procesului. Instrumentul abordeaz─â elementele de baz─â ale oric─ârui proces de turnare: umplerea, solidificarea ╚Öi predic╚Ťia porozit─â╚Ťii, inclusiv suflarea miezului ╚Öi modelarea semisolid─â.
QuikCAST r─âspunde nevoilor industriale.
Reducerea costurilor ╚Öi reducerea timpului de lansare pe pia╚Ť─â sunt dou─â dintre cele mai presante probleme ale industriei de turnare din prezent. QuikCAST este conceput pentru a ajuta utilizatorul s─â ating─â aceste obiective. Acesta poate fi utilizat ├«ntr-un stadiu incipient pentru dezvoltarea matri╚Ťei ╚Öi a procesului ╚Öi, de asemenea, pentru evaluarea calit─â╚Ťii pieselor turnate.
QuikCAST ia ├«n considerare contrapresiunea aerului, filtrele, rugozitatea matri╚Ťei, schimburile termice, acoperirea matri╚Ťei ╚Öi gravita╚Ťia pentru a simula cu precizie majoritatea proceselor de turnare, de la turnarea ├«n nisip prin gravita╚Ťie la turnarea sub presiune ├«nalt─â ╚Öi joas─â.

Solu╚Ťia de simulare de turn─âtorie a ESI este acum extins─â cu Salsa 3D, un instrument de proiectare a por╚Ťilor ╚Öi a func╚Ťion─ârii.

SALSA 3D ajut─â la calcularea ╚Öi dimensionarea sistemelor de ├«nchidere ╚Öi de func╚Ťionare pentru procesul de turnare sub presiune. Ajut─â la proiectarea por╚Ťilor, a canalelor ╚Öi a rev─ârs─ârilor prin controlul vitezei ╚Öi grosimii maxime a por╚Ťii pe baza ma╚Öinii de presiune disponibile. Acest lucru ofer─â poten╚Ťial un randament semnificativ crescut ╚Öi un timp de dezvoltare a matri╚Ťei redus, iar sistemul de umplere poate fi validat cu ajutorul ProCAST sau QuikCAST.
SALSA 3D este integrat treptat ├«n ESI Casting Simulation Suite, cu scopul de a oferi o combina╚Ťie de software care ajut─â la maximizarea productivit─â╚Ťii, reducerea timpului de dezvoltare ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii pieselor.

thumbnail of casting_brochurethumbnail of esi_procast_25years_july2015

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian