Cele mai importante companii de produc╚Ťie din lume se bazeaz─â pe IMS Software pentru a ├«ndeplini cele mai dificile cerin╚Ťe de produc╚Ťie.

IMS Software, Inc., fondat─â ├«n 1989, este un lider recunoscut ├«n furnizarea de solu╚Ťii ╚Öi servicii de postprocesare, verificare ╚Öi simulare NC pentru companiile care caut─â un avantaj competitiv ├«n industria de produc╚Ťie. Cu sediul central ├«n Haverhill, MA, solu╚Ťiile IMS sunt v├óndute ├«n ├«ntreaga lume, r─âspunz├ónd nevoilor companiilor de toate m─ârimile, ├«n principal ├«n industria auto, aerospa╚Ťial─â ╚Öi de ap─ârare, de produc╚Ťie general─â ╚Öi utilaje, precum ╚Öi ├«n industria electromecanic─â.

Profilul companiei
IMS Software are peste 25 de ani de experien╚Ť─â ├«n domeniu ├«n furnizarea de solu╚Ťii complete de postprocesare adaptate fiec─ârui client ├«n parte. Av├ónd un interes direct ├«n a men╚Ťine fiecare client mul╚Ťumit, ne m├óndrim cu faptul c─â oferim produse, servicii ╚Öi asisten╚Ť─â la un nivel de v├órf al industriei, la o frac╚Ťiune din costul concuren╚Ťilor no╚Ötri. Companiile mari ╚Öi mici - de la cele mai importante companii CAD/CAM din lume p├ón─â la cele mai mici ateliere de prelucrare - g─âsesc continuu noi modalit─â╚Ťi de a utiliza software-ul IMS pentru a ├«ndeplini ╚Öi dep─â╚Öi cerin╚Ťele zilnice.

 

 

 

 

 

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian