IMSverify

IMSverify ofer─â o solu╚Ťie unic─â de verificare CN pentru a verifica codul postprocesat care va rula pe ma╚Öin─â. Acest lucru dep─â╚Öe╚Öte simpla verificare a fi╚Öierelor APT sau CL ├«n cadrul sistemului CAM. Verificarea codului G real care va rula pe ma╚Öin─â v─â ofer─â ├«ncredere deplin─â c─â piesa va fi t─âiat─â corect.

CATEVA ALTE DETALII

Opera╚Ťiunile complexe de prelucrare ╚Öi ma╚Öinile cu mai multe axe cresc riscul de erori de programare care pot duce la ├«ndep─ârtarea incorect─â sau incomplet─â a materialului, la interferen╚Ťe ├«ntre componentele ma╚Öinii ╚Öi dispozitivele de fixare ╚Öi la deteriorarea piesei ╚Öi/sau a ma╚Öinii.

Simulare completă a mașinii
Simularea completă a mașinii cu detectarea conflictelor permite o analiză precisă a întregului mediu de prelucrare. Aceasta include toate componentele mașinii, dispozitivele de fixare, sculele și suporturile de scule.

Îndepărtarea materialelor pe bază de solide
Simularea real─â bazat─â pe solide v─â ofer─â cea mai precis─â verificare a ├«ndep─ârt─ârii materialului. Cu IMSverify, importa╚Ťi informa╚Ťii despre stoc ╚Öi dispozitive de fixare ca solide din sistemul CAM. Apoi, salva╚Ťi piesele rezultate ├«n urma simul─ârii sub form─â de solide ca stoc ├«n curs de prelucrare sau pentru compara╚Ťie cu datele de proiectare originale.

Integrat cu IMSpost
Integrarea IMSverify cu IMSpost ofer─â un instrument de analiz─â unic. ├Äntr-o singur─â interfa╚Ť─â intuitiv─â, pute╚Ťi vizualiza simultan datele sistemului CAM (APT), codul G din postprocesor ╚Öi ├«ndep─ârtarea materialului. Ve╚Ťi parcurge pas cu pas procesul ╚Öi ve╚Ťi vedea exact ce se ├«nt├ómpl─â ╚Öi ve╚Ťi vedea cu exactitate cum s─â aborda╚Ťi orice problem─â folosind:

  • Puncte de ├«ntrerupere (la anumite blocuri, schimb─âri de instrumente, condi╚Ťii)
  • Rota╚Ťie dinamic─â, panoramare ╚Öi zoom ├«n timpul t─âierii
  • APT sincronizat, cod G ╚Öi ├«ndep─ârtarea materialelor
  • Suport complet pentru mai multe axe, inclusiv RTCP ╚Öi planuri de lucru
  • Reprezentare detaliat─â a sculei, a suportului de scule, a stocului, a cle╚Ötilor ╚Öi a dispozitivelor de fixare
  • ├Ändep─ârtarea materialelor pe baz─â de solide cu vizualizare avansat─â, inclusiv umbrire realist─â ╚Öi controlul utilizatorului asupra culorii, transparen╚Ťei ╚Öi eviden╚Ťierea erorilor.
  • Simulare complet─â a ma╚Öinii, inclusiv detectarea ciocnirilor
  • Suport complet pentru strung─ârit, inclusiv sincronizarea comenzilor multicanal
  • Aceea╚Öi tehnologie de dezvoltare a postprocesorului utilizat─â ├«n IMSpost permite personalizarea complet─â a emulatorului de controler din IMSverify - pentru a sus╚Ťine fiecare caracteristic─â a controlului dumneavoastr─â CNC.

thumbnail of Datasheet_IMSverify_EN_0

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian