╚śTIIN╚ÜELE VIE╚ÜII

INOVAȚI PENTRU SĂNĂTATE
S─ân─âtate digital─â ╚Öi ├«ngrijire personalizat─â pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi rezultatele terapeutice ╚Öi vindec─ârile

Este o zi de prim─âvar─â superb─â, a╚Öa c─â te hot─âr─â╚Öti s─â mergi la o alergare frumoas─â la pr├ónz. ├Änf─â╚Öur├óndu-v─â drumul prin p─âdure ╚Öi trec├ónd pe l├óng─â lac, v─â da╚Ťi seama c─â sunte╚Ťi ├«n ritm pentru cel mai bun moment de p├ón─â acum.
Apoi, din senin, ├«ncepe╚Ťi s─â ave╚Ťi probleme cu inima ╚Öi nu ave╚Ťi nicio idee despre ce nu este ├«n regul─â ╚Öi v─â face s─â v─â ├«ngrijora╚Ťi. Uita╚Ťi de finalizarea alerg─ârii de trei mile ├«n mai pu╚Ťin de 20 de minute. Noua dvs. prioritate este s─â ajunge╚Ťi rapid la o unitate medical─â ├«nainte ca lucrurile s─â se ├«nr─âut─â╚Ťeasc─â.

Doctor la încheietura mâinii?
Sănătate proactivă, implicată și globală

A╚Öa func╚Ťioneaz─â lucrurile ├«n prezent, av├ónd ├«n vedere limitele tehnologiei ├«n medicin─â ╚Öi biologie, dar dac─â ar exista un mod diferit? Dac─â am putea conecta mai bine oamenii ╚Öi datele pentru a lua decizii medicale mai rapide ╚Öi mai personalizate ├«n ceea ce prive╚Öte diagnosticele ╚Öi tratamentele, ar putea ├«mbun─ât─â╚Ťi semnificativ capacitatea noastr─â de a oferi terapii ╚Öi remedii care s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â rezultatele ╚Öi s─â ├«mbog─â╚Ťeasc─â via╚Ťa de zi cu zi. Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â ai putea s─â-╚Ťi contactezi medicul de la tine acas─â, care ar putea contacta apoi un cardiolog pentru o a doua opinie ├«n alt─â ╚Ťar─â, de oriunde, oric├ónd?

╚śi ce se ├«nt├ómpl─â dac─â dosarele dvs. medicale includeau o simulare virtual─â a propriei inimi pentru ca medicul dumneavoastr─â s─â experimenteze diferite terapii ╚Öi tratamente? Dispozitivul dvs. de monitorizare a locuin╚Ťei v─â poate oferi informa╚Ťii valoroase ╚Öi v─â poate conecta la asisten╚Ťa medical─â din ├«ntreaga lume ├«n confortul propriei case. Dac─â pute╚Ťi ├«mp─ârt─â╚Öi medicului dumneavoastr─â monitorizarea ├«n timp real, ar putea s─â se conecteze la o re╚Ťea mondial─â pentru a consulta despre caz cu exper╚Ťi oriunde? Imagina╚Ťi-v─â posibilit─â╚Ťile.

Deci, este posibil s─â ave╚Ťi un doctor pe ├«ncheietura m├óinii? Nu suntem departe de aceast─â realitate, iar modalit─â╚Ťile inteligente ├«n care s─â gestion─âm datele pot fi un factor puternic. Puterea datelor v─â poate transforma organiza╚Ťia ├«ntr-o ma╚Öin─â de inovare ╚Öi generatoare de venituri extrem de productiv─â, sincronizat─â perfect, centrat─â pe pacient? Ar putea fi leacul t─âu.

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian