Pentru a sprijini activit─â╚Ťile de inginerie CAE de pe pia╚Ťa rom├óneasc─â, oferim clien╚Ťilor no╚Ötri poten╚Ťiali un pachet FEA foarte bogat pentru a fi utilizat ├«n activitatea lor zilnic─â, care con╚Ťine instrumentele esen╚Ťiale

MSC Apex, modelare direct─â ╚Öi solu╚Ťie CAD-╚Öi-Mesh un schimb─âtor de jocuri pe pia╚Ťa solu╚Ťiilor de simulare ╚Öi proiectare industrial─â

Patran - un mediu cuprinzător de pre și post-procesare pentru analiza elementelor finite, ajutând inginerii să conceptualizeze, să dezvolte și să testeze proiectele produselor

MSC Nastran primul cod de analiz─â structural─â FEA din lume, care este ├«nc─â standardul de aur ├«ntr-o gam─â larg─â de industrii ╚Öi aplica╚Ťii

MSC Apex Modeler este o solu╚Ťie specific─â CAE de modelare direct─â ╚Öi re╚Ťea care simplific─â cur─â╚Ťarea CAD, pre-procesarea (inclusiv modificarea inteligent─â a geometriei, re╚Ťeaua de unire ╚Öi automatizarea etc.) ╚Öi fluxul de lucru post-procesare. Solu╚Ťia ofer─â instrumente sofisticate ╚Öi interactive care ofer─â o experien╚Ť─â nou─â ╚Öi inovatoare a utilizatorului, care v─â ajut─â s─â v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi╚Ťi productivitatea zilnic─â p├ón─â la 10x, permi╚Ť├ónd o conexiune eficient─â cu Catia ╚Öi 3D Experience prin importul de piese ╚Öi ansambluri.

  • Instrumente inteligente - Cu ajutorul tehnologiei ├«ncorporate Direct Modeling, utilizatorii pot crea ╚Öi edita geometria ├«n mod interactiv. Este suficient s─â selecta╚Ťi entit─â╚Ťile de interes, cum ar fi o fa╚Ť─â, o muchie sau un vertex, ╚Öi s─â ├«mpinge╚Ťi, s─â trage╚Ťi sau s─â trage╚Ťi pentru a implementa orice modificare. Plasa se va actualiza automat cu modific─ârile geometriei, f─âr─â eforturi suplimentare. Ca urmare, num─ârul de instrumente necesare este de obicei 1/10 din cel prin utilizarea unui software tradi╚Ťional.
  • Re╚Ťea cu o singur─â lovitur─â - Algoritmii de plasare de ├«nalt─â performan╚Ť─â ai Apex sunt generativi ╚Öi inteligen╚Ťi. Solizii complec╚Öi pot fi plasa╚Ťi ├«n hexagonale prin ├«mp─âr╚Ťirea lor ├«n celule cu plas─â hexagonal─â ╚Öi suprimarea automat─â a marginilor op╚Ťionale. Un instrument puternic de diagnosticare a capacit─â╚Ťii de plasare poate eviden╚Ťia elementele care nu pot fi plasate. ├Än plus, un set de func╚Ťii, cum ar fi divizarea fe╚Ťelor, semin╚Ťele de ochiuri ╚Öi ochiurile fe╚Ťelor exterioare, ofer─â un ghid pentru editarea ochiurilor de plas─â. Toate func╚Ťiile de mai sus au ca scop realizarea unei ochiuri de plas─â dintr-o singur─â lovitur─â ╚Öi necesit─â opera╚Ťiuni ulterioare c├ót mai pu╚Ťine.
  • Fluxuri de lucru inteligente - Apex ├«ncorporeaz─â continuu fluxuri de lucru utile ├«n Modeler. Cele mai tipice sunt fluxul de lucru incremental la mijlocul suprafe╚Ťei ╚Öi fluxul de lucru Apex- MSC Nastran-Apex. Suprafa╚Ťa median─â incremental─â joac─â rolul unui instrument eficient, dar puternic, pentru a extrage suprafe╚Ťele mediane din solide cu geometrie complex─â ╚Öi grosime variabil─â. De asemenea, interac╚Ťiunea dintre Apex ╚Öi MSC Nastran le permite utilizatorilor s─â combine capacitatea de modelare generativ─â a Apex cu puterea de analiz─â a MSC Nastran, cel mai de ├«ncredere solver FEA multidisciplinar din lume, pentru a ob╚Ťine rezultate precise cu o cre╚Ötere de p├ón─â la 1 ori a productivit─â╚Ťii ├«n pre/post-procesare.
  • U╚Öor de utilizat, u╚Öor de ├«nv─â╚Ťat - Apex este conceput pentru a avea instrumente multifunc╚Ťionale pentru a face aplica╚Ťia u╚Öor de utilizat. De asemenea, dispune de numeroase mijloace de ├«nv─â╚Ťare, cum ar fi tutoriale, documenta╚Ťie video, instruc╚Ťiuni privind fluxul de lucru ╚Öi instruc╚Ťiuni la cursor, care permit utilizatorilor de la toate nivelurile s─â devin─â productivi pe termen scurt, f─âr─â o instruire tradi╚Ťional─â costisitoare.

Patran este un mediu cuprinz─âtor de pre ╚Öi post-procesare pentru analiza FEA ╚Öi ajut─â inginerii s─â conceptualizeze, s─â dezvolte ╚Öi s─â testeze virtual proiectele de produse. Folosit de cele mai importante companii de produc╚Ťie din lume ca instrument standard pentru crearea ╚Öi analiza modelelor de simulare, Patran leag─â proiectarea, analiza ╚Öi evaluarea rezultatelor ├«ntr-un singur mediu.

  • Odat─â ce fi╚Öierul .bdf ╚Öi geometria sunt exportate din MSC Apex, utiliza╚Ťi Patran pentru:
  • Importa╚Ťi ╚Öi asocia╚Ťi fi╚Öierul .bdf ╚Öi/sau geometria
  • Definirea ├«nc─ârc─ârilor, a suporturilor/constr├óngerilor, a materialelor, a parametrilor de analiz─â

Revizuirea rezultatelor unei analize de stres, vibra╚Ťii, oboseal─â sau a unui alt tip de analiz─â sus╚Ťinut─â.

 

Pachetul MSC Nastran pentru structuri liniare este ideal pentru utilizatorii care proiecteaz─â structuri care se a╚Öteapt─â s─â prezinte un r─âspuns liniar sub sarcini aplicate. Arhitectura optimizat─â a MSC Nastran v─â permite s─â rezolva╚Ťi modele, de la cele mai mici la cele mai mari, ├«ntr-un mod eficient. De asemenea, pute╚Ťi analiza ansamblurile ╚Öi interac╚Ťiunea dintre componente prin intermediul capabilit─â╚Ťilor de contact liniar u╚Öor de utilizat. Capacit─â╚Ťile de analiz─â termic─â ╚Öi de analiz─â neliniar─â mic─â sus╚Ťinute de acest pachet v─â ajut─â, de asemenea, s─â rezolva╚Ťi probleme de transfer de c─âldur─â ╚Öi scenarii cu neliniarit─â╚Ťi de deformare mic─â, cu tensiunea care dep─â╚Öe╚Öte valoarea de curgere. Capacit─â╚Ťile disponibile cu acest pachet includ:

- Statica liniar─â

- Analiza modal─â

- Încovoiere

- Conectori

- Integrarea MSC Nastran Adams

- Contact liniar

- DMAP

- Dinamica

- Transfer de c─âldur─â

- Memorie partajat─â paralel─â (SMP)

- Metoda de analiz─â dinamic─â a proiect─ârii (DDAM)

- Acustica

- Superelemente

- Nonlinear de baz─â

MSC Nastran SOL 400 ofer─â capabilit─â╚Ťi neliniare avansate prin ├«mbinarea tehnologiei dovedite de la Marc cu MSC Nastran. Aceasta permite utilizatorilor MSC Nastran s─â adauge capabilit─â╚Ťi neliniare avansate la modelele lor liniare deja existente, f─âr─â a p─âr─âsi platforma de simulare cunoscut─â. Anali╚Ötii structurali au folosit cu succes analiza neliniar─â Nastran pentru a rezolva probleme structurale at├ót de mari, cum ar fi o deformare a unui panou de arip─â de aeronav─â, c├ót ╚Öi probleme at├ót de mici, cum ar fi cablurile componentelor unei pl─âci de circuite imprimate (PCB).

Oferta de timp limitat cu reduceri uria╚Öe! CONTACT ast─âzi ╚Öi asigura╚Ťi-v─â pachetul!