MSC Easy5

Controale avansate și simulare de sisteme
Simulează cu precizie sisteme de control, hidraulice (inclusiv efecte termice), pneumatice, fluxuri gazoase, termice, electrice, mecanice, de refrigerare, de control al mediului, sisteme de lubrifiere sau de combustibil, precum și comportamente cu date eșantionate/în timp discret.

Proiectarea aeronavelor, vehiculelor, echipamentelor agricole ╚Öi a altor sisteme complexe necesit─â o abordare de inginerie de sistem, ├«n care sunt testate nu numai componentele ╚Öi subsistemele, ci ╚Öi ├«ntregul sistem ca ├«ntreg. Metodologiile tradi╚Ťionale de construc╚Ťie ╚Öi testare necesit─â mult timp ╚Öi sunt costisitoare; iar acum, mai mult ca niciodat─â, fiecare industrie este pus─â ├«n fa╚Ťa provoc─ârii de a ├«ndeplini cerin╚Ťele contradictorii de cre╚Ötere a inova╚Ťiei, reduc├ónd ├«n acela╚Öi timp costurile ╚Öi timpul de lansare pe pia╚Ť─â.

Sistemele dinamice, acele sisteme al c─âror comportament ├«n func╚Ťie de timp este important, sunt definite de obicei cu ajutorul ecua╚Ťiilor diferen╚Ťiale (sau diferen╚Ťiale) de ordinul ├«nt├ói. Easy5 simplific─â construc╚Ťia ╚Öi analiza unor astfel de sisteme prin intermediul unei aplica╚Ťii grafice, bazate pe scheme, oferind un set cuprinz─âtor de "componente" preambalate, stocate ├«n biblioteci specifice aplica╚Ťiei, pentru a simplifica asamblarea ╚Öi simularea unor astfel de sisteme. Inginerii de sisteme lucreaz─â ├«ntr-un mediu familiar de desenare schematic─â pentru a ad─âuga ╚Öi specifica conexiuni simple, dar complexe, ├«ntre componente, ├«ntr-un mediu de modelare ierarhic─â pe mai multe niveluri, intuitiv ╚Öi u╚Öor de utilizat.

Capacit─â╚Ťi:

  • Hidraulic─â termic─â: sisteme de ac╚Ťionare, sisteme de transmisie cu schimbare de putere, sisteme de fr├ónare antiblocare, tren de aterizare, sisteme de injec╚Ťie de combustibil, sisteme de suspensie activ─â, sisteme de lubrifiere.
  • Dinamica gazelor: pneumatic─â, propulsie, sterilizare, cicluri de aer ╚Öi abur, gaze de ├«nalt─â presiune, transport de gaze, adsorb╚Ťie, reac╚Ťii ├«n faz─â gazoas─â, HVAC, ECS, sisteme gazoase cu mai multe specii.
  • Fluide multifazice: refrigerare, aer condi╚Ťionat, climatizare, re╚Ťele de conducte criogenice, sisteme de abur/ap─â sau sisteme de combustibil cu fluide exotice ╚Öi volatile.
  • Evaluarea hardware-ului ╚Öi software-ului de control al sistemelor (rate de e╚Öantionare a achizi╚Ťiei de date, comunicare asincron─â, filtre electronice analogice ╚Öi digitale, rate de execu╚Ťie a buclelor de control, comunicare prin bus de re╚Ťea (CAN) etc.).
  • Pile de combustie: sta╚Ťionare sau mobile.
  • Sisteme electrice: Ma╚Öini AC/DC, electronic─â de putere, baterii, etc. Dinamica zborului ╚Öi sisteme de control de toate tipurile, inclusiv filtre digitale.

thumbnail of Easy5 Datasheetthumbnail of Virtual Test Solutions for Aircraft Equipment & Systems

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian