MSC SimManager

Procesul de simulare și gestionarea datelor
O solu╚Ťie complet─â care reune╚Öte oameni, procese ╚Öi tehnologie pentru a eficientiza opera╚Ťiunile de simulare.

SimManager este un sistem de gestionare a proceselor ╚Öi datelor de simulare (SPDM) care gestioneaz─â toate aspectele simul─ârii CAE, cu accent pe satisfacerea nevoilor sofisticate de gestionare ╚Öi procesare a datelor specifice comunit─â╚Ťii de simulare. Cei 50 de ani de experien╚Ť─â ├«n industria CAE au ├«nzestrat MSC cu cuno╚Ötin╚Ťele ╚Öi competen╚Ťele necesare pentru a oferi o solu╚Ťie complet─â care reune╚Öte oamenii, procesele ╚Öi tehnologia pentru a eficientiza opera╚Ťiunile de simulare.

SimManager este un sistem de gestionare a datelor ╚Öi proceselor de simulare bazat pe web care gestioneaz─â toate datele ╚Öi procesele de simulare de la ini╚Ťierea proiectului p├ón─â la generarea raportului final. Folosind SimManager, opera╚Ťiunile de simulare devin mai productive ╚Öi mai eficiente, reduc├ónd costurile ╚Öi timpul necesar pentru a aduce pe pia╚Ť─â produse mai bune. De asemenea, o implementare eficient─â ajut─â la ├«ndeplinirea cerin╚Ťelor de certificare necesare atunci c├ónd este cazul, precum ╚Öi la stocarea ╚Öi recuperarea datelor atunci c├ónd este necesar, ├«ntr-un mod sigur.

Avantaje competitive care se extind de la un mic grup de lucru la nivelul întregii companii
utilizare includ:

  • Productivitate crescut─â pentru o mai bun─â cunoa╚Ötere mai rapid─â
  • Calitate ├«mbun─ât─â╚Ťit─â prin reducerea erorilor
  • Clien╚Ťi de integrare pentru a accesa cu u╚Öurin╚Ť─â SimManager de la produse CAE populare
  • Standardizarea ╚Öi stabilirea celor mai bune practici
  • Colaborare eficient─â
  • Munca ├«n echip─â integrat─â
  • Timpi mai scur╚Ťi de dezvoltare a produselor
  • Inovare accelerat─â a proceselor ╚Öi produselor

thumbnail of br_simmanager_ltr_w_0thumbnail of ds_simmanager-aero_ltr_wthumbnail of ds_simmanager_ltr_w_0thumbnail of frost_paper_simmthumbnail of oracle_msc_solution_briefthumbnail of oraclet5.simmgr.040214

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian