MSC Sinda

Solu╚Ťie avansat─â de simulare termic─â
Sinda este un analizor termic care a fost utilizat pe scar─â larg─â ├«ntr-o gam─â larg─â de programe spa╚Ťiale de succes, inclusiv Astra, ERS 1-2, Gomos, Mars Express, Silex, Soho, ╚Öi ├«n mai multe industrii, inclusiv ├«n industria aerospa╚Ťial─â, auto ╚Öi electronic─â.

Sinda utilizeaz─â o abordare de reprezentare a re╚Ťelei de conductoare-capacitoare pentru analiza termic─â care ofer─â numeroase avantaje ├«n rezolvarea problemelor termice. Sinda dep─â╚Öe╚Öte alte solu╚Ťii prin faptul c─â ofer─â, de asemenea, un limbaj de programare termic─â puternic, permi╚Ť├ónd inginerilor s─â construiasc─â scenarii termice complexe care altfel ar fi dificil sau imposibil cu alte analizoare.

Flexibilitatea Sinda este extinsă și mai mult prin integrarea cu un număr mare de instrumente de modelare termică, inclusiv Patran, SimXpert, SindaRad, THERMICA, Thermal Studio și Visio.

Sinda include o serie de avantaje, ├«n compara╚Ťie cu analizoarele termice bazate pe FE, care v─â permit s─â:

  • Selecta╚Ťi dintr-un num─âr mare de sarcini termice disponibile.
  • Folosi╚Ťi metode de iradiere rapid─â cu mai multe incinte de iradiere.
  • Modeleaz─â ├«nc─âlzirea terestr─â pentru sarcini solare pe avioane, automobile, centrale solare, structuri civile ╚Öi multe altele.
  • Ad─âuga╚Ťi subrutine pentru a modela logica ╚Öi condi╚Ťiile limit─â pentru probleme termice complexe.
  • Utiliza╚Ťi microfunc╚Ťii pentru sarcini complexe f─âr─â ad─âugarea de logic─â de programare.
  • Include╚Ťi varia╚Ťia complex─â special─â/timp/temperatur─â a fluxurilor de c─âldur─â ╚Öi a convec╚Ťiilor.
  • Ad─âuga╚Ťi caracteristici termice avansate, inclusiv abla╚Ťia pentru dispozitive electrice termice ╚Öi conducte de c─âldur─â.

thumbnail of ds_sinda_ltr_wthumbnail of ds_thermica_ltr_w_0

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian