Descoperi╚Ťi modul ├«n care 3DEXPERIENCE ENOVIA v─â poate ajuta s─â v─â gestiona╚Ťi eficient datele ╚Öi procesele legate de produse. Proiecta╚Ťi piese mai u╚Öoare pentru a diminua greutatea total─â a unui produs, pentru a reduce necesarul de materiale, pentru a utiliza mai pu╚Ťin─â energie ╚Öi pentru a fi mult mai sustenabili.

PLM vs PDM: Cum se poate realiza transformarea digital─â cu eficien╚Ť─â maxim─â pe platforma 3DEXPERIENCE?

Produsul dumneavoastr─â este multidisciplinar sau mecatronic? C─âuta╚Ťi o solu╚Ťie departamental─â sau una de ├«ntreprindere? Ave╚Ťi nevoie s─â v─â gestiona╚Ťi doar datele CAD sau datele complete ale produsului, de la concept p├ón─â la fabrica╚Ťie? Dori╚Ťi s─â adopta╚Ťi o strategie cloud? Dori╚Ťi s─â v─â accesa╚Ťi datele de pe orice dispozitiv? Cum pute╚Ťi colabora cu clien╚Ťii ╚Öi furnizorii dvs. ├«n continuitate digital─â? Cum gestiona╚Ťi complexitatea produselor ╚Öi a proceselor?
Acestea sunt c├óteva dintre ├«ntreb─ârile cu care se confrunt─â majoritatea companiilor atunci c├ónd vine vorba de selectarea solu╚Ťiei potrivite. Participa╚Ťi la webinarul nostru interactiv din 7 iulie ╚Öi afla╚Ťi de la exper╚Ťii no╚Ötri cum platforma 3DEXPERIENCE v─â poate ajuta s─â r─âspunde╚Ťi la aceste ├«ntreb─âri ╚Öi s─â realiza╚Ťi firul digital complet ├«n ├«ntreaga ├«ntreprindere.

├Änscrie╚Ťi-v─â AICI!


Inginerie ușoară și simulare cu CATIA și SIMULIA pe platforma 3DEXPERIENCE

CATIA Lightweight Engineering ofer─â proiectan╚Ťilor capacit─â╚Ťi de specialitate pentru a minimiza greutatea pieselor, a maximiza rigiditatea, a reduce costurile ╚Öi a optimiza utilizarea materialelor. Platforma 3DEXPERIENCE ofer─â un mediu integrat care va permite companiilor s─â creasc─â productivitatea prin valorificarea portofoliului extins de aplica╚Ťii pentru crearea ╚Öi gestionarea produselor u╚Öoare sofisticate.
Al─âtura╚Ťi-v─â pe 6 iulie pentru webinarul "Lightweight Engineering & Simulation with CATIA ╚Öi SIMULIA pe platforma 3DEXPERIENCE" ╚Öi descoperi╚Ťi cum s─â:
- Optimiza╚Ťi greutatea ╚Öi rigiditatea produsului cu ajutorul ingineriei u╚Öoare
- Reduce╚Ťi timpul ╚Öi costurile prin evaluarea mai rapid─â a conceptelor
- Evalua╚Ťi mai multe concepte, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp specifica╚Ťiile de proiectare
- Genera╚Ťi ╚Öi simula╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â forme de concept optimizate
- Gestiona╚Ťi f─âr─â probleme colaborarea dintre inginerii de proiectare, de simulare ╚Öi de produc╚Ťie.
- Valorificarea abord─ârii MODSIM (proiectare ╚Öi simulare integrate) prin combinarea tehnologiilor CATIA ╚Öi SIMULIA pentru a oferi o interfa╚Ť─â utilizator ╚Öi un model de date comune pentru modelare ╚Öi simulare.

├Änscrie╚Ťi-v─â AICI!