Proiectul anului Dassault Systemes 2018

Salut tuturor studen╚Ťilor,

Este din nou acea perioad─â a anului, ├«ncepe Proiectul Anului 2018! ├Änscrie-╚Ťi proiectul pentru a avea ╚Öansa de a c├ó╚Ötiga premii interesante. Mai ai timp doar p├ón─â pe 29 iunie 2018!

Tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â v─â ├«nscrie╚Ťi proiectul creat cu orice solu╚Ťie Dassault Syst├Ęmes ├«n aplica╚Ťia noastr─â de Facebook "Proiectul Anului" ├«n perioada 4 mai - 29 iunie 2018. Aceasta este o modalitate u╚Öoar─â prin care v─â pute╚Ťi construi CV-ul ╚Öi, eventual, c├ó╚Ötiga premii interesante.

Sunt 14 c├ó╚Ötig─âtori ├«n total, cu 3 moduri diferite de a c├ó╚Ötiga: Alegerea juriului 3DS, Votul m─ârcii (CATIA, SIMULIA ╚Öi SOLIDWORKS) sau Votul fanilor de pe Facebook. Primele 10 proiecte cu cele mai multe voturi ale fanilor de pe Facebook vor c├ó╚Ötiga fiecare un premiu high-tech, de la iPad-uri la o dron─â Parrot. Face╚Ťi-v─â prietenii s─â v─â voteze proiectul ╚Öi unul dintre aceste premii ar putea fi al dumneavoastr─â!

Particip─â la concurs ├«mp─ârt─â╚Öind proiectul t─âu p├ón─â ├«n iunie 2018 la: https://academy.3ds.com/poty2018 sau http://3ds.one/poty2k18 (Aplica╚Ťie Facebook).

Pentru a v─â ajuta s─â v─â promova╚Ťi proiectul, pute╚Ťi distribui acest videoclip de prezentare a concursului: https://youtu.be/d3bqH1Z6pzw sau acest poster: poty2k18-poster

Mult noroc!

Clint Davies Taylor și echipa academică Global DS