TRANSPORT ╚śI MOBILITATE

INOVAȚIA VEHICULULUI PENTRU MOBILITATEA VIITORULUI

Produc─âtorii de vehicule ╚Öi lan╚Ťul lor de aprovizionare deservesc pie╚Ťe globale caracterizate prin reglement─âri ├«n cre╚Ötere ╚Öi clien╚Ťi exigen╚Ťi. De asemenea, OEM-urile ╚Öi furnizorii trebuie s─â ofere estetic─â ╚Öi inova╚Ťie de ultim─â or─â, gestion├ónd cu aten╚Ťie costurile ╚Öi viz├ónd zero defecte. Consumatorii doresc vehicule atractive ╚Öi u╚Öor de utilizat, care ├«ncorporeaz─â, de asemenea, siguran╚Ť─â ╚Öi comoditate avansate.

Comportamentul de cump─ârare al clien╚Ťilor se schimb─â fundamental. Dincolo de caracteristicile estetice, economice sau de conducere, ei iau deciziile de cump─ârare ├«ntr-un context social ╚Öi emo╚Ťional dincolo de tehnologie. Noua er─â a transportului ╚Öi a mobilit─â╚Ťii va cuprinde experien╚Ťe sociale - legate de vehicule ╚Öi de mobilitate ├«n ansamblu. Aceasta este o schimbare fundamental─â care necesit─â o abordare sistemic─â.

Solu╚Ťiile de transport ╚Öi mobilitate Dassault Syst├Ęmes permit aceast─â schimbare pe care mul╚Ťi lideri globali o accept─â pe deplin. De zeci de ani, aplica╚Ťiile noastre de pia╚Ť─â au fost utilizate pentru proiectarea ╚Öi fabricarea produselor captivante. Ast─âzi, ei extind domeniul de aplicare ╚Öi valorific─â universurile 3D pentru a construi noi experien╚Ťe sociale legate de mobilitate.

thumbnail of 120711_catia_electrical_brochure_finalthumbnail of automotive-transportation-brochure

Buton Suna╚Ťi acum
ro_RORomanian